Piektā World Star balva VG Kvadra Pak

VG Kvadra Pak sadarbībā ar Fazer Confectionery un LFH Illumination brands ir izveidojuši jaunu versiju “Travel Box” sērijai, pārdošanai lidostās un citās beznodokļu zonās (Duty free). Ekskluzīvā Fazer ceļojumu dāvanu kārbu sērija jau ir ieguvusi vairākas balvas, tajā skaitā World Star ar savu iepriekšējo versiju kārbas formai un dizainam. Šogad jaunais „Travel Box” iepakojums arī ir ieguvis apbalvojumu konkursā World Star, kuru organizēja WPO (Pasaules iepakojuma organizācija).

World Star konkurss ir viens no galvenajiem notikumiem iepakošanas nozarē pasaulē. Iepakojumu izvērtēšana norisinājās 7. novembrī, kad tiesneši no 24 iepakojuma asociācijām izvērtēja 249 iepakojuma projektus no 35 valstīm. Tiesneši izvērtēja tādus kritērijus, kā iepakojamā produkta saglabāšana un aizsardzība, grafika, kvalitāte, lietojamība, kā arī ekonomiskos, tehniskos un vides aspektus.

VG Kvadra Pak Valdes loceklis Roberts Vasiļevskis komentē: “Mēs bijām ļoti pagodināti saņemt World Star balvu par labāko iepakojumu pasaulē apbalvošanas ceremonijā Diseldorfā, Vācijā, 2014. gada 13. maijā, kura notika Eiropas lielākās iepakojuma izstādes Interpack laikā. Šī mums ir jau piektā World Star balva, tādejādi apliecinot VG Kvadra Pak nemainīgi augsto inovāciju, tehnoloģiju un kvalitātes līmeni”. Helen Ojamäe (Vecākā zīmola un kategorijas vadītāja, Fazer Confectionery) piebilst: “Labākie produkti tiek radīti sadarbībā. Šis ir lielisks piemērs izcilam komandas darbam mums strādājot kopā ar dizaina aģentūru LFH un VG Kvadra Pak. Mūsu mērķis bija izveidot kārbu ar augstu pievienoto vērtību, radot augstākās kvalitātes sajūtu, izmantojot mūsu pašu iespējas un mūsu sadarbības partneru labākās zināšanas”.

VG Kvadra Pak ir vadošais kartona iepakojuma ražotājs Baltijas valstīs ar apgrozījumu 14 miljoni Eiro, 140 darbiniekiem un 6 000 tonnu pārstrādāta kartona 2013. gadā. Uzņēmums ir specializējies augstas kvalitātes sarežģītu kartona kārbu izstrādē pārtikas un rūpniecības precēm. VG Kvadra Pak eksportē vairāk kā 80% no saražotās produkcijas uz daudzām valstīm, piemēram, Lietuvu, Igauniju, Somiju, Zviedriju, Norvēģiju, Dāniju, Spāniju, Ukrainu, Kazahstānu, Azerbaidžānu, Krieviju, Baltkrieviju, Poliju u.c. VG Kvadra Pak ir Van Genechten Packaging grupas sastāvdaļa. Van Genechten Packaging grupa ir lielākais neatkarīgais kartona iepakojuma ražotājs Eiropā un tai ir rūpnīcas Latvijā, Krievijā, Vācijā, Beļģijā, Nīderlandē, Francijā un Polijā. Grupas apgrozījums ir aptuveni 275 miljoni Eiro.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *