EIROPAS IEPAKOJUMA NOZARES IZSTĀDES SEPTEMBRĪ

Septembrī Eiropā norisinās dažādas iepakojuma nozares izstādes. No 26.–28. septembrim 2022 Poznaņā, Polijā notiks iepakojuma un loģistikas izstāde TAROPAK un iepakojuma un pārtikas nozares  izstāde POLAGRA.

TAROPAK ir lielākais forums šajā Eiropas daļā, kurā tiek prezentēti jaunākie tehnoloģiskie risinājumi iepakojuma nozarei. Izstāde sniedz iespēju uzzināt jaunākos piedāvājumus un novērot tendences iepakojuma nozarē gan ražošanas, izmantoto materiālu, gan dizaina vai mērķa ziņā.

POLAGRA izstāde ir veltīta pārtikas nozarei un HoReCa nozarei. Tās lielākā vērtība ir tās daudzveidība, un arī šogad tas nemainīsies. Izstādē pārstāvēti trīs paralēli virzieni – pārtika, pārtikas tehnoloģijas un HoReCa.

Savukārt Ninbergā, Vācijā no 27.–29. septembrim 2022 būs apskatāma lielākā Eiropas iepakojuma, tehnoloģiju un loģistikas izstāde FACHPACK. Tā ir viena no galvenajām izstādēm Eiropā uzņēmumiem, kas ražo un izmanto iepakojumu. Izstāde notiek jau vairāk nekā 40 gadus un sniedz kompaktu, bet visaptverošu ieskatu par produktiem un pakalpojumiem patēriņa un rūpniecības preču iepakošanas procesa ķēdē.