Inovatīva kartona pārklājuma tehnoloģija: materiāla pašdezinfekcija – produktu aizsardzībai

Lai paaugstinātu iepakojuma drošību, Van Genechten Packaging kompānija sadarbībā ar Varcotec kompāniju ir radījuši unikālu un novatorisku pārklājuma tehnoloģiju Lock 3. Inovatīvais pārklājums Lock 3 neatgriezeniski iznīcina baktērijas, patogēnus un vīrusus. Tas ir unikāls 100 % efektīvs pretmikrobu pārklājums, kas pašreiz pieejams iepakojuma tirgū. Tas darbojas neatkarīgi no apkārtējās vides mitruma un temperatūras, kā arī ir efektīvs uz sausām virsmām. Turklāt iepakojums joprojām ir pilnībā pārstrādājams.  Tas ir  samērā vienkāršs papildinājums attiecībā uz drukas procesu: bet svarīgs iepakojuma ražošanas jauninājums infekcijas ķēdes pārtraukšanai. Baktēriju iznīcināšana pārtrauc jebkura kontakta pārnestās infekcijas un palīdz saglabāt higiēnas līmeni.

Pierādīta aizsardzība
Lock 3 satur aktīvus elementus, kas ilgstoši izmantoti  un pārbaudīti kā droši un netoksiski dermatoloģijas un oftalmoloģijas nozarēs. Kā darbojas pārklājums? Tā sastāvdaļas tiek aktivizētas, pakļaujot gaismai un skābeklim. Tumsā tās nav aktīvas, bet uzsāk darboties, tiklīdz pārklājums atkal tiek pakļauts gaismai. Dispersijas laka balstās uz dabiskiem fotodinamiskiem procesiem: viena patentēta aktīvā sastāvdaļa aktivizē apkārtējo skābekli   dabiskā vai mākslīgā apgaismojuma ietekmē. Tad aktivētais skābeklis ātri iznīcina mikrobu šūnas ar rezultātu līdz 99,99 %.

Pārtikai drošs un pārstrādājams
Jaunais pārklājums Lock 3 atbilst Van Genechten Packaging filozofijai: izstrādāt un ražot ilgtspējīgu un drošu iepakojumu – 100 % pārstrādājamu un atkārtoti lietojamu. Pārklājums ir ilgtspējīgs, jo ir pilnībā pārstrādājams, izmantojot parastās atkritumu plūsmas. Tas ir bioloģiski nekaitīgs un piemērots arī pārtikas produktu iepakošanai. Attiecībā uz ražošanu Van Genechten Packaging  uzņēmumos – var pielietot pārklājumu visās standarta drukas iekārtās. Kompānija no šodienas var integrēt Lock 3 lietošanu.

Svarīga ietekme
Tā kā Van Genechten Packaging sadarbojas ar globālajiem zīmolu īpašniekiem, kas piegādā patēriņa preces visā pasaulē, tad jaunās, inovatīvās iepakojuma tehnoloģijas potenciālā ietekme ir iespaidīga, sākot no loģistikas līdz  tirdzniecības vietai. Tas attiecas uz medikamentiem, arī uz e-komerciju un piegādi mājās, personīgās higiēnas līdzekļiem, atdzesētu un saldētu pārtiku, un pat spēļu kārtīm. Ikvienam, kurš pieskaras reālam iepakojumam piegādes laikā, veikalā, mājās, tiek nodrošināts papildus drošības līmenis, pateicoties pašdezinfekcijas īpašībām.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *