KVADRA PAK zīmols Qcarton.com saņem starptautisku atzinību

qcartonPasaules Iepakojuma organizācija piešķīrusi a/s Kvadra Pak un tās zīmolam Qcarton.com prestižo WorldStar balvu par Somijas saldumu ražotājam Fazer Confectionary Ltd. izgatavoto kārbu sēriju TRAVEL BOX. Starptautiskā atzinība ir nozīmīgs sasniegums, kas apliecina kompānijas piedāvāto produktu augsto kvalitāti un konkurētspēju starptautiskā mērogā. Apbalvošana notiks Pekinā šī gada 1. jūnijā.

WorldStar ir augstākais un viens no ievērības cienīgākajiem apbalvojumiem iepakojuma nozarē, kuru Pasaules Iepakojuma organizācija (WPO) jau kopš 1970.gada pasniedz nacionālo konkursu žūriju izvirzītiem labākajiem iepakojumiem no visas pasaule. A/s Kvadra Pak konkursā piedalījās, jo par Fazer kārbu sēriju saņēma Latvijas Iepakojuma Asociācijas rīkotā konkursa „Labākais iepakojums Latvijā 2008” galveno balvu GRAND PRIX.

A/s Kvadra Pak jau trešo reizi saņem WorldStar balvu – 2000. gadā – par tējas APSARA iepakojumu un 2004. gadā – par saldumu kārbu DUMLE.

Ar šo jaunumu a/s Kvadra Pak piedalījās starptautiskajā izstādē Prosweets (31.janvāra – 3.februārim) Ķelnē, Vācijā, kas notika paralēli pasaules lielākajai konditorejas izstādei ISM. Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Andris Vītoliņš: „galvenais – piedaloties izstādē, parādīt potenciālajiem klientiem, konkurentiem un piegādātājiem, ka esam nopietns un spēcīgs spēlētājs, mums ir augstas klases profesionāļi, konkurētspējīga tehnika un pievilcīgas cenas – viss, kas vajadzīgs labam partnerim.” Arī pārējie a/s Kvadra Pak pārstāvji atzīmēja, ka dalība izstādē vērtējama kā ļoti veiksmīga, jo interese par jauno zīmolu un uzņēmuma produkciju bija liela, un ar vairākiem vadošiem konditorejas uzņēmumiem no Eiropas, Baltkrievijas, Ukrainas un NVS valstīm šobrīd aktīvi notiek sarunas par sadarbības uzsākšanu.

WorldStar balva un veiksmīgā dalībā izstādē ļauj pozitīvi raudzīties uz eksporta tirgu paplašināšanas iespējām. Qcarton.com produkciju jau izmanto liela daļa Baltijas vadošo kompāniju, un uzņēmums eksportē savu produkciju uz Somiju, Zviedriju, Dāniju, Islandi, Poliju, Ukrainu, Krieviju un Kazahstānu.

Projekts „A/s Kvadra Pak dalība starptautiskā izstādē” tika realizēts pateicoties LIAA un Eiropas Savienības (ERAF) atbalstam. Arī pagājušā gada nogalē Qcarton.com sekmīgi piedalījās izstādē Scanpack Gēteborgā, Zviedrijā, kur ar stendu dizaina kompānijas DEFRAME veidoto oriģinālo stendu, piesaistīja apmeklētāju interesi, iegūstot daudz perspektīvu biznesa kontaktu.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *