21_Hamburgerbox

Iesniedzējs, izgatavotājs: SP. Z O.O. MONDI WARSZAWA | Pasūtītājs: LA LORRAINE BAKERY GROUP | Konstrukcija, dizains: Marcin STREFLIK, SP. Z O.O. MONDI WARSZAWA |||
Līdz šim pasūtītājs izmantoja plastmasas kastes, lai iepakotu 1 hamburgeru komplektu, ko pēc tam ievietoja gofrēta kartona kastē un transportēja uz aukstuma kameru sasaldēšanas procesam. Process notiek speciālā fasēšanas zonā, jo sasaldēšanu veic atsevišķi. Pēc tam produktus atkārtoti iepako kastēs, sagatavojot transportēšanai. Pasūtītājam nepieciešami papildu darbinieki šīm darbībām. Jāatzīmē ka, ievietojot produktu transportiepakojumā, ierasti apakšēja kārta tiek saspiesta. Jaunais transporta iepakojuma konstrukcija atrisina šo problēmu, pateicoties ieliktnim, kas integrēts iepakojumā. Ieliktni pievieno, izmantojot speciālu aprīkojumu uz Mondi Warsaw mapju līmētāja (t.i. dubultās padeves risinājums). Ieliktnis kastes iekšpusē izveido 2. slāni, atdalot hamburgeru komplektus, aizsargājot apakšējā slānī ievietotos produktus un palielinot kastes pretestību (BCT). Turklāt vākam ir papildus izcirtums, kas vāku novietojot uz kārbas korpusa, rada savstarpēju fiksāciju. Visas daļas ražos, izmantojot pilnībā pārstrādājamu testlainera papīru. Kasti apdrukās, izmantojot ūdens bāzes krāsas un fleksogrāfiju. Jaunais risinājums novērš dubulto fasēšanu. Šī iepakojuma ideja ļauj sasaldēt produktu tieši šajās kastēs, paātrinot procesu un samazinot darbinieku izmaksas. Plānots realizēt 4 izmēru kastes. Potenciālais apjoms: 600 000 gab./ gadā. Paredzamais ietaupījums: 35 000 EUR/gadā.