ATVADU VĀRDI Polijas kolēģim Vaclavam Vasjakam

… 22. jūnijā pēķšņi apstājusies Polijas kolēģa Vaclava Vasjaka (Wacław Wasiak) sirds – enerģiska un dzīvespriecīga, atbildīga un humorbagāta cilvēka sirds.

Sēru ziņa no Varšavas – neticama, skumja, – Polijas Iepakojuma kameras ilggadīgais direktors pirmdien vairs neatvērs kabineta durvis, vairs neuzrakstīs vēl vienu rakstu par aktuālo nozarē, vairs neaicinās iepakotājus uz semināru, konferenci vai  kongresu, vairs neorganizēs dalību izstādē. Erudīcija, zināšanas un dziļa izpratne par nozares procesiem un iespējamiem attīstības ceļiem, milzīgas darbaspējas un būtisks devums nozares dalībnieku izglītošanai.

Aktīvi gadi, kas piesātināti ar paveikto Polijas iepakojuma nozarē. Saņemti valdības un nozares apbalvojumi – arī goda nosaukums „Nopelniem bagātais iepakojuma rūpniecības darbinieks”.

Liels Latvijas iepakojuma nozares draugs, atbalstītājs un konsultants. Uzticams un atsaucīgs sadarbības partneris.

Cilvēks ar moto: Ko es varu darīt, ko es varu dot iepakojuma nozarei?

Latvijas iepakojuma nozares un Latvijas Iepakojuma asociācijas valdes un biedru vārdā izsaku dziļu līdzjūtību Pana Vaclava Vasjaka ģimenei un tuviniekiem, draugiem un kolēģiem, iepakotājiem un sadarbības partneriem.

Skumjās atvadoties, – Iveta Krauja, LIA valdes priekšsēdētāja

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *