VG KVADRA PAK saņem Eiropas kartona iepakojuma izcilības balvu

VG Kvadra Pak ražotā unikālā, augstākās klases lakricas dāvanu komplekta kārba šogad ir ieguvusi prestižāko nozares apbalvojumu – EIROPAS KARTONA IEPAKOJUMA IZCILĪBAS BALVU (The European Carton Excellence Award). Uzvarētāji tika paziņoti ikgadējā ECMA kongresa laikā, kas norisinājās Zalcburgā.

Žūrija atzīmēja, ka 21. Eiropas kartona izcilības apbalvošanā dominēja izcila un ilgtspējīga iepakojuma idejas. Kartona iepakojums, kas ir 100% atkārtoti pārstrādājams un apvieno lieliskas zīmola veidošanas un aizsargbarjeru īpašības, ir pelnījis iegūt plašu atzinību.

VG Kvadra Pak bija gandarīti pārvest apbalvojumu un saņemt sava radošuma un profesionalitātes novērtējumu. Saldumu dāvanu komplekta kārba, kuru VG Kvadra Pak izstrādāja Somijas augstākās klases zīmolam LIQ, izcēlās žūrijas priekšā:

„Unikāls dizaina, materiāla izmantošanas un drukas tehnikas apvienojums un veids, kādā iekšējais iepakojums ir ideāli pielāgots ārējam iepakojumam, rada tumša un noslēpumaina produkta piedāvājuma sajūtu. Šis iepakojums vienkārši nevar nepatikt.”

Videi draudzīgs iepakojums sagādā otru Eiropas kartona iepakojuma izcilības balvu Van Genechten Packaging International (VGPI). Kartona iepakojums ūdens strūklakai, kuru izstrādāja VG Angoulême Francijā, pārsteidza žūriju. Tas ir universāls risinājums, kas ražots no gofrētā kartona.

Žūrijas vārdiem:

„Pārvietojams smags produkts, taču ērti un stabili novietojams drošai ūdens padevei nodrošinātajās krūzītēs, kas ir piestiprinātas vienai no galvenajām daļām. Piemērots birojam vai pasākumiem. Izmantoto krāsu un grafikas apvienojums vēl vairāk izcēla vispārējo iespaidu. Papildus tam, tas ir videi draudzīgs un to var izmantot atkārtoti vai vienkārši pārstrādāt. Ideāli!”

 

 

Kā jau iepriekš minēts, vēl viens iepakojums, kuru VG Kvadra Pak izstrādāja SPI grupai, iekļuva finālā: Stoli iepakojuma sērija. Tā pieder dzērienu kategorijai un sastāv no augstākās klases divpakām un mini bāra kārbām ar lieliem izcirstiem lodziņiem.

Arnolds Demolēns (Arnauld Demoulin), Van Genechten Packaging Izpilddirektors, ir ļoti lepns par šiem iespaidīgajiem sasniegumiem:

„Lielisks dizains un attīstības iespējas, ciešas partnerattiecības un nepārtraukti uzlabošanas pasākumi ir tas, kas mums ir ļāvis sasniegt izcilus rezultātus. Šie apbalvojumi stiprina visu mūsu uzņēmumu grupu.”

VG Kvadra Pak Ģenerāldirektors Roberts Vasiļevskis atzīmē:

“Esam ļoti gandarīti saņemt tik augstu novērtējumu. Tā ir pirmā ECMA balva VG Kvadra Pak vēsturē un Latvijai kopumā, un mēs ceram, ka tā iedvesmos un motivēs mūs sasniegt aizvien jaunus panākumus. ”

Papildus informācija par uzvarētājiem  Pro Carton oficiālā vietnē www.procarton.com.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *