Starptautiska konference „Inovatīvi iepakojuma materiāli un dizaina risinājumi”.

INOVATIVI_Logo_LV

STARPTAUTISKA KONFERENCE

PAR INOVATĪVIEM IEPAKOJUMA MATERIĀLIEM

UN DIZAINA RISINĀJUMIEM

2016. gada 5. septembrī, Rīgā, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamerā notiks starptautiska konference „Inovatīvi iepakojuma materiāli un dizaina risinājumi”.

Konferences galvenās tēmas – jauni materiāli un dizaina iespējas pārtikas un nepārtikas produktu fleksiblajam iepakojumam, kuru ieviešana attīsta ražotāja loģistikas iespējas, palielina ražošanas ekonomisko efektivitāti, paplašina iepakojuma mārketinga funkcijas un nodrošina produktu zīmola augsta līmeņa aizsardzību pret viltojumiem. Šīs tēmas ir īpaši aktuālas pārtikas nozares uzņēmumiem, kas plāno savu ražojumu eksportu uz Centrālās un Austrumeiropas valstīm un Āzijas reģionu.

Galvenie konferences referenti: pasaules vadošo iepakojuma nozares uzņēmumu Dow Chemical Company, Henkel AG&Comp., Rotoflex,  HP Inc. u.c. pārstāvji. Darba kārtībā  divas galvenās tēmas: „Jauni iepakojuma materiāli” un „Inovatīvi dizaina un poligrāfijas risinājumi”, un plānoti vairāk kā desmit ziņojumi par dažādu produktu iepakojuma tendencēm un moderniem risinājumiem, tehnoloģiskām dizaina iespējām un jauniem materiāliem, kā arī dizaina realizāciju poligrāfijā.

Konferenci organizē Latvijas Iepakojuma asociācija kopā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru u.c. sadarbības partneri. Dalību jau apstiprinājuši pārstāvji no Vācijas, Latvijas, Ukrainas, Šveices, Spānijas, Krievijas. Iepriekšēja pieteikšanās obligāta. Ar jautājumiem par dalību vērsties: Latvijas Iepakojuma asociācijā: tel.: 67326597; info@packaging.lv

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *