LIA atbalstījusi nozarei nozīmīgu izdevumu sagatavošanu

Latvijas Iepakojuma asociācija atbalstījusi 3 profesionālu un nozarei nozīmīgu izdevumu sagatavošanu, ko paveikusi Brazīlijas Iepakojuma asociācija. Tagad šīs grāmatas pieejamas arī Latvijā, grāmatas izdotas angļu valodā.

Flexible Packaging

Grāmata (368 lpp.) apskata galvenos jautājumus kvalitatīva fleksiblā iepakojuma attīstībai, tādus kā dizains, tendences un inovācijas, drukas un ražošanas process, materiāli un struktūras, izejvielas; no ieceres līdz atbildīgai izlietošanai/pārstrādei. Grāmata veidota, lai būtu pieejama visu līmeņu profesionāļiem: no studentiem līdz uzņēmējiem, ieskaitot iepakojuma un izejvielu nozari, kā arī pakalpojumu sfēru, dzērienu, kosmētikas, ķimikāliju u.c. rūpniecisko ražošanu.

Flexible packaging

Paperboard Packaging

 Grāmata (328 lpp.) atspoguļo galvenos faktorus , kas jāievēro ideāla kartona iepakojuma attīstībai, tādus kā  dizains, tendences un inovācijas, drukas un ražošanas process, materiāli, izejvielas un dažādas struktūras, vides likumdošana; no ieceres līdz atbildīgai izlietošanai/pārstrādei. Grāmata izceļ iepakojuma veidus un struktūras, kā arī informē par jaunām iespējām kartona iepakojuma jomā.

Paperboard-Packaging

Better Packaging. Better World

Grāmatas (344 lpp.) nosaukumam ir izvēlēts Instituto de Embalagens moto “Labāks iepakojums labākai pasaulei”. Izdevums adresēts speciālistiem un interesentiem ne tikai Brazīlijā, bet arī visā pasaulē. Zināšanas ir svarīgs instruments attīstībai un veids, kā sasniegt labākus un ērtākus dzīves apstākļus. Turklāt iepakojums ir svarīga modernā dzīvesveida sastāvdaļa.

Grāmatā atspoguļota visa iepakojuma sistēma, sākot no iepakojuma koncepcijas veidošanas līdz iepakojuma izlietošanai un pārstrādei, apskatīti jautājumi par dizainu, materiāliem, procesiem, iekārtām un ilgtspējas risinājumiem.  Grāmata veidota un izstrādāta, lai būtu pieejama ikvienam neatkarīgi no tehnisko zināšanu līmeņa.

Gramata BETTER PACKAGING

Par grāmatu iegādi sazināties ar Latvijas Iepakojuma asociāciju, rakstot uz e-pastu: info@packaging.lv

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *