Starptautiska iepakotāju tikšanās

Starptautiska iepakotāju tikšanās

2014. gada 5. septembrī Rīgā notika starptautiska tikšanās “Iepakojuma nozares aktualitātes nacionālajos un starptautiskajos tirgos”, kurā Latvijas, Lietuvas, Polijas un Ukrainas pārstāvji parakstīja vienošanos par sadarbības veicināšanu starp dalībvalstu iepakojuma nozares organizācijām.

Tikšanos apmeklēja un ar savas valsts iepakojuma tirgus specifiku, sadarbības iespējām eksporta un importa jomā iepazīstināja:

  • Lietuvas Iepakojuma asociācijas vadītājs Faustas Keršys,
  • Polijas Iepakojuma kameras pārstāvji – prezidents prof. Stanisław Tkaczyk un direktors Wacław Wasiak,
  • Ukrainas Iepakotāju kluba pārstāvji – prezidents Valery Krivoshey un viceprezidente Veronika Halaidži,
  • Latvijas Iepakojuma asociācijas pārstāves – valdes priekšsēdētāja Iveta Krauja un valdes locekle Laura Berga.

Valstu pārstāvju diskusijās īpaša uzmanība tika pievērsta jautājumiem, kas saistīti ar importam un eksportam piemērotākajiem iepakojuma veidiem, nacionālo tirgu paplašināšanas iespējām, izmantotā iepakojuma apsaimniekošanu un informatīvās sadarbības veicināšanu.

Tikšanās noslēgumā Latvijas, Lietuvas, Polijas un Ukrainas pārstāvji noslēdza starptautisku vienošanos par sadarbību informatīvajā, analītiskajā un reklāmas jomā, vienojoties apmainīties ar informāciju par tādām tēmām kā nozares aktualitātes, iepakojuma eksporta un importa tendences, materiālu un tehnoloģiju attīstība, nozares pētījumi, starptautiskās izstādes, konferences, konkursi un citi biznesa attīstības veicināšanas pasākumiem.

Signing the Cooperation Agreement
Starptautiskās tikšanās dalībvalstu pārstāvji, parakstot vienošanos par sadarbību starp Latvijas, Lietuvas, Polijas un Ukrainas iepakotājus pārstāvošajām organizācijām.
Polijas Iepakojuma kameras pārstāvji, apmeklējot Latvijas Iepakojuma asociācijas rīkotā konkursa "Labākais Iepakojums Latvijā 2014" stendu izstādē Riga Food.
Polijas Iepakojuma kameras pārstāvji, apmeklējot Latvijas Iepakojuma asociācijas rīkotā konkursa “Labākais Iepakojums Latvijā 2014” stendu izstādē Riga Food.
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *