Izstāde IEPAKOJUMS UN VIDE

No 2013. gada 13. novembra līdz 1. decembrim Latvijas Dabas muzejā būs apskatāma izstāde „Iepakojums un vide”. Tā iesaistošā un viegli uztveramā veidā iepazīstinās ar iepakojuma materiāliem, to pārstrādi, atkārtotas izmantošanas iespējām, kā arī radīs izpratni par to, kādu ietekmi uz vidi atstāj katra personiskā izvēle un rīcība, iepērkoties un rīkojoties savā mājsaimniecībā.

Izstāde, kas tapusi ar Latvijas Zaļā punkta un Latvijas Iepakojuma asociācijas atbalstu, būs interesanta jebkura vecuma apmeklētājiem; īpaši padomāts arī par aktivitātēm bērniem.

Izstāde „Iepakojums un vide” ir viena no „Nordplus” finansētā projekta „The truth is Green” (Patiesība ir zaļa) aktivitātēm. Projekta koordinators ir SIA „Eko Media”, projekta partneri izstādes „Iepakojums un vide” apakšprojektā – Latvijas Zaļais punkts, Latvijas Iepakojuma asociācija un Latvijas Dabas muzejs.

Ieejas maksa izstādē – skolēniem 0.40 LVL, studentiem un pensionāriem – 0.60 LVL, pieaugušajiem – 0.80 LVL. Pirmdienās un otrdienās muzejs – slēgts.

Izstādes plakāts

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *