Konkursa LABĀKAIS IEPAKOJUMS LATVIJĀ darbi izstādē DESIGN ISLE

17. nacionālā konkursa LABĀKAIS IEPAKOJUMS LATVIJĀ darbi 3. – 6. oktobrī apskatāmi starptautiskajā dizaina izstādē Desing Isle Ķīpsalā (1. hallē). Katrs izstādes dalībnieks un apmeklētājs konkursa stendā aicināt apskatīt pieteiktos darbus un izvēlēties labāko iepakojumu, par to nobalsojot.

Konkurss par labāko iepakojumu Latvijā ik gadu tiek rīkots ar mērķi atbalstīt augstas kvalitātes iepakojuma apriti Latvijā, veicināt videi draudzīgāka iepakojuma attīstību, kā arī veicināt iepakojuma ražošanas un iepakojuma dizaina izstrādi atbilstoši Eiropas Savienības kopējā tirgus prasībām. Konkursa profesionālo kvalitāti ir apliecinājusi Pasaules Iepakojuma organizācija, novērtējot LIA organizēto nacionālā konkursa profesionālo līmeni ar Atzinības sertifikātu. Nacionālā konkursa uzvarētājdarbs piedalās starptautiskā iepakojuma konkursā „Worldstar”.  Papildu informācija par konkursu: šeit.

Izstāde DESIGN ISLE 3. līdz 6. oktobrī starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā vienkopus pulcēs dizaina profesionāļus, uzņēmējus, pasūtītājus un ikvienu interesentu, lai radošā un aktīvā vidē prezentētu un meklētu „dizaina pērles”, savstarpēji dalītos ar idejām, veidotu jaunus kopprojektus un kopīgi veicinātu dizaina nozares attīstību. Papildu informācija par izstādi: http://www.designisle.lv

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *