Eiropas Biznesa atbalsta tīkla aicinājums mazo un vidējo uzņēmumu pārstāvjiem

Eiropas Biznesa atbalsta tīkls (Enterprise Europe Network – EEN) ir lielākais tehnoloģiju pārneses un biznesa sadarbības veicināšanas tīkls pasaulē. Tas ir veidots, apvienojot iepriekšējos Inovācijas rosināšanas centru (IRC – Innovation Relay Centre) un Eiropas Informācijas centru (Euro Info Centre) tīklus. EEN apvieno vairāk kā 600 organizācijas aptuveni 52 valstīs. Visi EEN pakalpojumi ir bezmaksas.
Latvijā EEN tīklu pārstāv Latvijas Tehnoloģiskais centrs (LTC) un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA). EEN-Latvija LTC birojs darbojas inovācijas atbalsta jomā, veicinot starptautisko sadarbību ražošanā un tehnoloģijās, savukārt, EEN–Latvija LIAA birojs sniedz informāciju par Eiropas Savienības politiku, eksporta iespējām un biznesa sadarbības partneriem.
EEN-Latvija LTC birojs reģistrētajiem klientiem pa e-pastu izplata informāciju par inovāci­ju, tehnoloģijām, konferencēm u.c. aktualitātēm, kā arī partneru meklēšanas sludinājumus starptautisku projektu uzsākšanai. Klientiem sniedzam atbalstu tehnoloģiju marketingā (Technology Offers), tehnoloģisko problēmu risināšanā (Technology Requests) un partneru meklēšanā starptautisku projektu realizācijai (Partner Search). Katru mēnesi EEN-Latvija sagatavo Informatīvo izdevumu (EEN-Latvija Ziņas), kas elektroniskā formā (pa e-pastu) tiek izsūtīts visiem interesentiem un lasāms projekta mājas lapā. Informatīvajā izdevumā publicējam aktuālu informāciju par iespējām saņemt Eiropas Savienības finansējumu, starptautiskām konferencēm, izstādēm, jaunāka­jām publikācijām Internetā u.c. ziņas.
Aicinām kļūt par EEN klientiem visus, kurus interesē starptautiskie kontakti, iesaistīšanās pētnieciskos projektos un cita veida sadarbība. Mūsu klienti ir mazo un vidējo uzņēmumu pārstāvji, kuri interesējas par jaunām tehnoloģijām, ražošanas modernizāciju un attīstību, pētnieki, kuri ir izstrādājuši jaunas tehnoloģijas un meklē ceļus to ieviešanai, kā arī uzņēmumi, kuri vēlas pārdot inovatīvas tehnoloģijas.

EEN-Latvija / Latvijas Tehnoloģiskais centrs
Aizkraukles iela 21 – 326. kab.
Rīga, LV-1006
Tālrunis: +371 6754703
Fakss: +371 67540709
E-pasts: een@edi.lv
Mājas lapa: www.een.lv


Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *