PATA & R piedāvā ideālu risinājumu - termoplastautomātus "Chende"

Pateicoties Latvijas uzņēmuma Pata & R uzsāktajai sadarbībai ar pasaules mēroga kompānijām P & F Wartacz (Polija) un Company CHEN DE Plastics Machinery Co. Ltd (Ķīna), kopš 2010. gada sākuma Baltijas valstīs ir pieejami to ražotie termoplastautomāti.

pata_eu stock exposition

Pata & R nodrošina pēcgarantijas servisu un klienta personāla apmācības. Arī paša uzņēmuma personāls regulāri papildina zināšanas P & F Wartacz , lai jebkurā brīdi varētu sniegt kvalificētu palīdzību saviem klientiem. Lai arī projekts ir tikko kā aizsākts, klientu interese un pārdoto iekārtu daudzums liecina par veiksmīgo sadarbības izvēli un attīstības iespējām. Šajā piedāvājumā ir apvienota kvalitāte un ekonomiskums.

P & F Wartacz kopš 2004. gada ir viens no vadošajiem uzņēmumiem plastmasu pārstrādes iekārtu tirdzniecībā un apkalpošanā Polijā. Uzņēmums galvenokārt specializējies inžekcijas termoplastautomātu CHEN DE, dzesētāju NOVA FRIGA- integrētas dzesēšanas sistēmas termoregulatoru, drupinātāju MING LEE, materiālu padevēju, krāsvielu jaucēju, krāsvielu, konveijera lenšu u. c. ražošanā. Pateicoties lielajai noliktavai, ir iespēja piegādāt standarta iekārtas klientiem divu nedēļu laikā!

Company CHEN DE Plastics Machinery Co. Ltd ir patentēts koncerns termoplastautomātu ražošanā, tas ir otrs lielākais Ķīnā un, iespējams, arī pasaulē.

Uzņēmums pieder grupai Chen Hsong grupaHong Kong un tas atrodas pasaules lielākajā industriālājā reģionā Canton apkārtnē Pearl River Delta. Iekārtu diapazons no 800kN līdz pat 26000kN un ražošanas potenciāls ir iespaidīgs. Esošā rūpnīca darbojas kopš 1987. gada, bet pēc jaunā kompleksa nodošanas 2007. gadā, rūpnīcas platība kļuvusi lielāka par 120 000 m². Kompleksā nodarbināti vairāk nekā 1000 darbinieki, tai skaitā inženieri, kuri ieguvuši izglītību Eiropas universitātēs.

CHEN DE pētniecības un attīstības nodaļā strādā vairāk nekā 50 inženieri un tai ir attīstīta cieša sadarbība ar Ķīmijas Institūtu Pekinā, kā arī Pekinas Valsts Universitāti.

pata_chende show

pata_38

pata_crushers exposition stock

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *