LIA starptautiskajā iepakojuma izstādē FachPack

Latvijas Iepakojuma asociācija, pārstāvot nacionālo iepakojuma nozari, piedalīsies starptautiskajā iepakojuma izstādē FachPack Eiropas iepakojuma organizācijas stendā, kas sniegs ieskatu par Latvijas iepakojuma nozares aktualitātēm. Lielākā Eiropas iepakojuma, tehnoloģiju un loģistikas izstāde notiks no 25.- 27. septembrim,  Ninbergā, Vācijā. Izstādes jaunais moto “Rītdiena sākas, kad to radāt” raksturo FachPack kā modernu un dinamisku un atspoguļo tās innovatīvo garu.

Izstādes svarīgākās daļas ir iepakojums un tehnoloģijas, taču tās laikā notiks daudz dažādi ar iepakojuma nozari saistīti pasākumi. Tādi kā PackBox forums, kas koncentrēsies uz iepakojumu, druku un apdari un TechBox forums, kas koncentrēsies uz iepakojuma tehnoloģijām un loģistikas jautājumiem, Goftrētā kartona forums, dažādu iekārtu speciālie demonstrējumi u.c.

Latvijas Iepakojuma asociācijas stends atradīsies 6 hallē, stenda numurs 621. No Latvijas izstādē piedalās vairāki iepakojuma nozares uzņēmumi tādi kā SIA Kronus, AS Liepājas Papīrs u.c. Plašāk par izstādi šeit.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *