Starptautiska konference "Knowhow Baltic: Packaging for sustainable export"

2016. gada 12. oktobrī Rīgā, RISEBA Arhitektūras un mediju centrā H2O 6 notiks starptautiska konference Knowhow Baltic: Packaging for sustainable export.

Uzņēmējam biznesa attīstīšanai nepārtraukti ir jāmeklē jaunas iespējas, jo patērētājs kļūst aizvien prasīgāks. Nozīme ir ne vien saturam, bet arī tā ārējam veidolam –  iepakojumam. Patērētājs mīl ar acīm un jūt, ja visa pamatā ir patiess stāsts. Arī, Izdevniecībai Dienas biznessStora Enso Packaging and Tetra Pak ir savs stāsts:

 Knowhow Baltic: Packaging for sustainable export

Šodien iepakojums ir kas vairāk nekā tikai veids kā nogādāt produktu līdz patērētājam, saglabājot visas tā labās īpašības. Piemērots iepakojums ir ne tikai pirmais vizuālais izpildījums, ko pamana pircējs, tā ir arī garantija preces kvalitātei, uzņēmuma vizītkarte un attieksme pret klientu un sabiedrību kopumā.

Tā ir vienreizēja iespēja jebkuram uzņēmumam nodot savu vēstījumu, izmantojot iepakojumu, tādā veidā uzrunājot klientu un palīdzot pieņemt vislabākos lēmumus. Tas nozīmē, ka ir svarīgi atrast zelta vidusceļu starp iepakojuma materiālu, dizaina un ražošanas izmaksu faktoriem.

Pirmo reizi Baltijas valstīs eksperti runās par iepakojuma lomu biznesa attīstīšanā. Ne tikai iepakojuma ražošanas attīstība, tendences un iespējas, bet arī iepakojums kā mārketinga rīks patērētāju vēlmju un vajadzību apzināšanā un vadīšanā.

​Datums: 12. oktobris

Vieta: RISEBA Arhitektūras un mediju centrs H2O 6

Pasākuma mērķi:

  • Runāt par iepakojuma ietekmi un lomu sekmīga biznesa attīstībā vietējā un starptautiskā mērogā;
  • Apskatīt iepakojuma kā mārketinga rīka iespējas – informācijas nesējs / devējs, iepakojums kā patērētāju paradumu veidotājs;
  • Stāstīt par to, kā pasniegt savu produktu sociālajos medijos – aizvien pieaugošās iespējas un izaicinājumi;
  • Apskatīt iepakojuma nozares jaunākās tendences – nākotnes perspektīvas un potenciālu.

Mērķauditorija: ​ ​Pasākuma saturs būs saistošs pārtikas un dzērienu ražotājiem no Baltijas valstīm vadītājiem un mārketinga direktoriem, bet temati – aktuāli visiem, kuri ražo un iepako.

Darba valoda: ​Angļu.

Pasākuma programma mājaslapāhttp://konferences.db.lv/conferences/packaging/#agenda
Pieteikšanās mājaslapā:http://konferences.db.lv/conferences/packaging/#registration

Plašāka informācija pieejama šeit:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *