PATA & R piedāvā jaunu plastmasas liešanas iekārtu "Easymaster"

Latvijas uzņēmums PATA & R Latvijas ražotājiem piedāvā jaunu plastmasas augstspiediena liešanas iekārtu sērijā Easymaster V (ražotājs Chen Hsong Group).

Easymaster V inžektorlējuma iekārtas ir viens no daudzajiem Chen Hsong Group produktiem. Pusgadsimta pieredze ar nozares vadošajiem speciālistiem Chen Hsong ieguva VDP enerģijas taupīšanas tehnoloģijas ar vērā ņemamu augstu efektivitāti, energo resursu taupīšanu , ātrumu, augstas precizitātes un pieejamu cenu. To visu apvienojot zem zīmola CHENDE. Jaudīgi injekcijas mezgli nodrošina augstu injekcijas ātrumu. Īpaša ātrgaitas skrūve pārstrādā plastmasu labā kvalitāte, vienlaikus ievērojami saīsinot cikla laiku, tādējādi nodrošinot vienkāršu risinājumu ražošanas efektivitātei un lietderībai.

Iekārtas ir īpaši komplektēta Eiropas tirgum un 80 % detaļu ražotas Eiropas Savienībā. Cheng Hsong piedāvā sekojošās Easymaster (EM) iekārtas ar saspiešanas spēku no 80 līdz 560 tonnām: EM80-V, EM120-V, EM150-V, EM180-V, EM220-V, EM260-V, EM320-V, EM400-V, EM480-V un EM560-V.

Saspiešanas mezgls
Stieņi jeb kolonnas (tie bars) ir izgatavoti no Japānā ražota augstas stiepes tērauda ar īpaši izturīgu, hroma pārklātu virsmu. Līdz minimumam samazināts kolonnu nodilums.
Spēcīga čuguna lietā plate, garantē izturību un mazina deformāciju.
Daudzpakāpju režīmos fiksējoša ātruma un spiediena kontrole.
Automātiska iestatīšana augstspiediena fiksēšanas pozīcijai.
Centrālizēta elektroniski fiksēta eļļošanas sistēma.
Ežektoru ātrums un spiediens regulējams, un nav nepieciešams, lai pilnībā apturētu darbību, kas saīsina cikla laiku.

Ai-01 Intelligent Networkable Regulators
Temperatūras un spiediena sensori (nav obligāts), diagnostika un on-line asistenta iespēja, šis augstas veiktspējas automatizētais regulators, nodrošina precīzu un efektīvu procesu kontroli un kas pilnībā atbilst moderno vadības sistēmu klāstam pasaulē.

Injekcijas mezgls.
Injekcijas ātrumu, spiedienu piedāvā piecos līmeņos.
PID temperatūras kontrole automatiski, un +-1C precizitāte.
Augsta griezes momenta augstas precizitātes hidrauliskais motors ar 99-soli ātruma kontroli piemērojas videi.
Profilakses palaišanas ierīce ar kritiski zemas temperatūras signalizāciju novērš kaitējumu injekcijas mezglam.
Dekompresijas ierīce, kas novērš sprauslu no aizsērēšanas.

Tīrība
Aprīkots ar augstas veiktspējas eļļas filtru, hidrauliskā eļļa tiek atkārtoti filtrēta darba režīmā, kas nozīmē, eļļa var būt tīrāka īpaši neatšķiroties no jaunas eļļas. Tas ievērojami uzlabo hidrauliskā sistēmas resursus. Iekārtas trokšņu līmenis ir īpaši zems darbības laikā.

Energo taupīšanas ierīces
Optimizēta hidraulika nosaka slodzes pakāpi VDP (Variable Displacement Pump), ļoti ātri piegādājot lielu daudzumu enerģijas, saskaņā ar procesu faktiskajām prasībām, vienlaikus garantējot lielisku atkārtojamību. Salīdzinot ar parasto fiksēto sūkņu sistēmām, VDP tehnoloģijai nav enerģijas zudumu lieko eļļas daudzumu novadot, kā rezultātā elektroenerģijas ietaupījums ir vērā ņemams no 30 līdz 50%.
Tā kā siltums, kas hidrauliskajā sistēma ir samazināts līdz minimumam, tiek saglabāta stabilas temperatūras kontrole, ūdens dzesēšanu var sasniegt par 33% vai vairāk *. Tādējādi EM-V sērija var panākt izmaksu ietaupījumu vairākkārt.

* Saskaņā ar dažādu produktu iespējām un cikla laikiem

Ai-01 Intelligent Networkable Dators
Ai-01 ir augstas veiktspējas automatizētas kontrolieris-dators. Tas ir izstrādāts Japānā un pilnībā pielāgots JIS standartiem. Atbalsta jaunākās SMT tehnoloģija, apveltīts ar stabilitāti.. Datus var saglabāt vairāk nekā piecus gadus bez ārēja barošanas avota.

Hot runner Temperatūras kontrole (temperatūras kontrole-pēc izvēles)
Integrētās kontroles līdz 40 precizitāti (±1 oC) ar papildu temperatūras kontroles moduļiem, signalizāciju un automātisko aizturi, kad tiek konstatēta problēma saspiešanas procesos , kas garantē produkta kvalitāti.

On-line monitoringa PLC pasākumi
Chen Hsong ir viens no pirmajiem pielāgojis atvērtas programmēšanu iekārtām visām iekārtas datora kontrolieriem. Visi PLC programmēšana pasākumi var tikt uzraudzīti on-line reālā laikā. Šī funkcija ir būtiska bojājumu novēršanai, kas paredz un novērš problēmu iekārtā laicīgi.

Apkopes atgādinājums
Dators ieraksta pēdējo iekārtas apkopi un izveido grafiku turpmākajiem. Atgādinājums būs pirms nākamās apkopes, tas nodrošina iekārtas optimālo stāvoklī.

Pilna On-line darba instrukcija
Lietotājdraudzīga ekspluatācijas instrukcija un automātiski atgādinājumi ir pieejami, lai novērstu nepareizu mašīnas izmantošanu.

Chen System ™ savietojamība ar citām ierīcēm
Ar Ai-01 dators savienots ar iChen System ™, ražošanas vadību un kvalitātes kontrole no dažādām mašīnām var tikt integrēta un viegli pārvaldāma, izmantojot uzņēmuma mēroga informācijas tīklu.

Cikla laiks uz monitora
Iespēja dinamiski pārraudzīt faktisko laiku, ko patērē katrs posms formēšanas procesā.

iChen System ™
One Stop risinājums Shop-Floor vadībai.
iChen System ™ ir unikāla integrēta sistēma, Shop -Floor Networking, ražošanas plānošana un vadības analīzes. Tas ievērojami palielina ražīgumu, uzlabo efektivitāti un samazina ražošanas zudumus.

Darbību kontrole
Darbību procedūru var uzraudzīt reālā laikā, izmantojot tīklu.
Tālsaziņas monitoringa iespējas.

Cilvēku resursu vadība
Parole login ar drošu piekļuvi visiem mašīnas darbībai.
Viegli, lai izsekotu un uzraudzītu darba ierakstus un grafiku.
Resursu pārvaldīšanu un ražošanas plānošanu var izdarīt jebkurš tiešsaistītes dators.

Informācijas kontrole
Centralizēta datu bāze ļauj viegli izsekošanai un analyis.
Precīzi atspoguļo reālo ražošanas statusu efektīvai lēmumu pieņemšanai.

Cheng Hsong pārstāvniecība Baltijas valstīs:
Tālrunis: +371 67805200 vai 67805206
Fakss: +371 67805201
e-pasts: pata@pata-r.lv
internets: www.pata-r.lv
Adrese: Daugavgrīvas ielā 7, Rīgā

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *