KVADRA PAK iekaros Skandināvijas tirgu ar jaunu zīmolu

No 2009.gada 20. līdz 23.oktobrim Gēteborgā (Zviedrija) 16. reizi notika Skandināvijā nozīmīgākā iepakojumu ražotāju izstāde Scanpack. Tā notiek ik pēc 3 gadiem un šogad pulcēja gandrīz 500 dalībnieku no 25 valstīm. To vidū bija arī Latvijas ražotājs A/S KVADRA PAK.

qc_pics0001

Par galveno mērķi kompānija uzstādīja jaunā zīmola Qcarton.com pieteikšanu Skandināvijas tirgū. KVADRA PAK vadītājs Andris Vītoliņš: „galvenais ir parādīt potenciālajiem klientiem, konkurentiem un piegādātājiem, ka esam nopietns spēlētājs. Mums ir augstas klases profesionāļi, konkurētspējīga tehnika un pievilcīgas cenas – viss, kas vajadzīgs labam partnerim.”

Lai veiksmīgāk parādītu savu radošo pieeju un biznesa ambīcijas, tika piesaistīta stendu dizaina kompānija DEFRAME, kas izstrādāja oriģinālo stenda ideju. Ar skaļo saukli “Mēs varam iepakot visu!”, kas rotāja stendā ievietotas īstas un daļēji iepakotas ābeles stumbru, tika “aizķerti” daudzi apmeklētāji. Vienlaikus netika aizmirsts arī par būtiskajām racionālajām ziņām, kas bija veiksmīgi iekļautas emocionālajā stenda dizainā.

Lai gan izstāde kopumā nebija pārāk labi apmeklēta, kompānijas pārstāvji norāda, ka kvalitatīvu pārrunu skaits kopumā esot bijis ap 50 un turpmāka sadarbība varētu izveidoties ar kādiem 10 interesentiem. “Tas atbilst uzstādītajam mērķim satikties ar lieliem potenciālajiem klientiem, un šobrīd mēs vērtēsim iespējas piedalīties arī citās izstādēs”, komentē A.Vītoliņš.

Šis projekts tika realizēts pateicoties LIAA un Eiropas Savienības (ERAF) atbalstam.

qc_pics0006

qc_pics0008

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *